martes, 1 de julio de 2008

A ver k le respondes Xavi...

Ets "tremendu" Javi,
entre aquest post i l'anterior gairebé caic de cul.
Planteja't si l'impediment per a una societat més justa no és sinó el consumisme; i si és ètic que un govern que s'autoanomena d'esquerres fomenti actituds com la que acabes d'exposar, enlloc de fer polítiques concretes.
La meva nació és Catalunya, i la teva és Espanya, i no compartim ni maneres de fer ni referents socials, només un territori que acceptem compartit i plural; i no passa res, cadascú té la seva identitat. Però per què tu pots animar la teva selecció i jo no la meva? Perquè els catalans hem de quedar assimilats per Espanya? Algú ens ha preguntat què volíem?
Aquests dies no sé on has vist la pluralitat de la qual parles (en idioma?, en símbols?), la nació espanyola és excloent, sobretot amb el que faci tuf de català.
Sabies que un dels valors republicans és la fraternitat entre els pobles?, t'has plantejat mai que els nacionalistes espanyols negueu/obvieu constantment l'existència del poble català?
No entenc una pluralitat que inclogui el feixisme. Algú ha criticat l'"Arriba España" de Villa? Aquest xaval ha anat a escola i sap molt bé d'on ve aquest eslògan.
Quan d'aquí a dos anys guanyeu el mundial, et convido a anar a Madrid a celebrar-ho amb la senyera tal i com Sergio Ramos anava amb l'andalusa. T'hi atreveixes?
Tot aquest esquerranisme i republicanisme que prediques, te'l creus o és pur màrqueting polític?
Mmmm..no sé si continuar..
Només una petició, no m'incloguis en la teva pluralitat; jo, i alguns milers de ciutadans més, a Cerdanyola potser només quatre indígenes, no anirem mai amb Espanya, per molta minoria que siguem. Això sí, per nosaltres no quedarà la voluntat d'entesa i respecte a la pluralitat, que no veig per enlloc en el teu anterior post.
Salut i república?

Albert Sola.

4 comentarios:

Javi Montes dijo...

Ya he respondido en mi blog, pasao por allí. No entiendo:

1-Porque mi nación es España, cuando mi nación es Catalunya y mi Estado España.

2- Porque soy nacionalista español. Precisamente el sábado porque defendía el sistema linguístico de Catalunya con mis tíos me llamoron precisamente todo lo contrario, es decir, nacionalista catalán. ¿Qué coño soy? ¿tanto cuesta entender que mi país es Catalunya y mi estado España?

3. Porque duda de mi ideología de izquierdas y republicana. Lo siento, pero lecciones de este tipo no voy a aceptar.

Creo que este comentario del Albert es como respuesta a la envidia de ver como la mayoría de Catalunya se sumó a la fiesta. Entiendo también que el "Viva España" de Xavi Hernández no hiciera ni pizca de gracia. En fin, el que se pica...

Viva España! Visca Catalunya!

Nocioli dijo...

vaya repasos k te mete

Javi Montes dijo...

Es lo que tiene el nacionalismo, que no acepta, que excluye, divide a la sociedad: buenos y malos, estas conmigo o estás contra mi. Pero yo no voy a caer en el juego y seguiré defendiendo lo que pienso y lo que siento. Soy extranjero en mi propia tierra para mucha gente, tanto cuando estoy en mi tierra, como cuando voy a Extremadura, por ejemplo. Tú ,además, lo sabes bien que has venido conmigo. En fin, al menos, me queda el consuelo de que mi postura es la mayoritaria.

Nocioli dijo...

Y SEGUNDO REPASO SEÑORES!! PASENSE POR EL BLOG DEL JAVI Y VEAN LA SEGUNDA LECCIÓN DE ALBERT SOLA

jojojo